Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gaziantep Orman Yangını : Hilw9inm124zvm : Gaziantep'te dülükbaba ormanlarında yangın çıktı.

Gaziantep Orman Yangını : Hilw9inm124zvm : Gaziantep'te dülükbaba ormanlarında yangın çıktı.. Genel ve detay görüntüler (kj: Gaziantep'te akbulut mahallesi kırsalında bulunan ormanlık alanda, öğleden sonra yangın çıktı. Gaziantep'in i̇slahiye ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangında 1 hektarlık alan zarar gördü. Sakinlerinin ihbarı ile olay yerine orman bölge müdürlüğü ve gaziantep büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi ekipleri sevk edildi. Gaziantep'te ormanlık alanda yangın çıktı.

08 haziran 2020 pazartesi 15:58. 24 eylül 2020 perşembe 15:23. İslahiye orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri,şatırhöyük mahallesi kırsalındaçıkan yangını kısa sürede kontrol. İhbar üzerine bölgeye giden gaziantep büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri çalışma başlattı. İddiaya göre, keklik mahallesi'nin dağlık alanlarındaki orman bölgesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Gaziantep Islahiye De Orman Yangini
Gaziantep Islahiye De Orman Yangini from www.gursesgazetesi.com
24 eylül 2020 perşembe 15:23. Gaziantep'te dülükbaba ormanlarında yangın çıktı. Şahinbey ilçesi yeşilkent ormanı'nda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevlere orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter, 20 arazöz, 3 iş. Gaziantep'in nurdağı ilçesi ıkan orman yangınında yaklaşık 20 dönümlük ormanlık alan kül oldu. İhbar üzerine bölgeye giden gaziantep büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Gaziantep'in i̇slahiye ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangında 1 hektarlık alan zarar gördü. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Örtü yangını olarak başlayan yangında az sayıda ağaç da zarar gördü.

Gaziantep'te dülükbaba ormanlarında yangın çıktı. Örtü yangını olarak başlayan yangında az sayıda ağaç da zarar gördü. Mahallesi sakinlerinin ihbarı ile olay yerine orman bölge müdürlüğü ve gaziantep büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi ekipleri sevk edildi. Sakinlerinin ihbarı ile olay yerine orman bölge müdürlüğü ve gaziantep büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi ekipleri sevk edildi. İddiaya göre, sam mahallesi'nde ekinlerden sonra başlatılan anız yangını ormana sıçradı. Gaziantep'in i̇slahiye ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangında 1 hektarlık alan zarar gördü. Gaziantep'te çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Haberler gaziantep haberleri gaziantep'teki orman yangını söndürüldü. Gaziantep'in nurdağı ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gaziantep'te dülük tabiat parkı'ndaki televizyon ve gsm vericilerinin bulunduğu bölgede çıkan yangın korkuttu. Gaziantep'te henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile söndürüldü. İhbar üzerine bölgeye giden gaziantep büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Şahinbey ilçesi yeşilkent ormanı'nda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

08 haziran 2020 pazartesi 15:58. İhbar üzerine bölgeye giden gaziantep büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Gaziantep'in nurdağı ilçesi ıkan orman yangınında yaklaşık 20 dönümlük ormanlık alan kül oldu. Ve ekiplerin yetersiz kalması üzerine gaziantep, kahramanmaraş ve kilis orman i̇şletme müdürlüklerine. 150 personel, 5 helikopter, 30 arazöz ve 10 su tankıyla müdahale edilen yangın, kontrol altına alındı.

804zaqmfskd6ym
804zaqmfskd6ym from cdn1.ntv.com.tr
İddiaya göre, sam mahallesi'nde ekinlerden sonra başlatılan anız yangını ormana sıçradı. Örtü yangını olarak başlayan yangında az sayıda ağaç da zarar gördü. Gaziantep'te henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile söndürüldü. 01 ağustos 2020 cumartesi, 14:33. Gaziantep'in i̇slahiye ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. İddiaya göre, sam mahallesi\'nde ekinlerden sonra başlatılan anız yangını ormana sıçradı. Gaziantep'te henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile söndürüldü. İhbar üzerine bölgeye giden gaziantep büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri çalışma başlattı.

Gaziantep'te henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile söndürüldü.

İddiaya göre, keklik mahallesi'nin dağlık alanlarındaki orman bölgesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Gaziantep'te henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile söndürüldü. Gaziantep dülük baba ormanlarında yangın çıktı. Gaziantep'te akbulut mahallesi kırsalında bulunan ormanlık alanda, öğleden sonra yangın çıktı. Ve ekiplerin yetersiz kalması üzerine gaziantep, kahramanmaraş ve kilis orman i̇şletme müdürlüklerine. Örtü yangını olarak başlayan yangında az sayıda ağaç da zarar gördü. Alınan bilgiye göre, hamidiye mahallesi. Gaziantep'in nizip ilçesinde orman yangını çıktı. Gaziantep'in nizip ilçesinde çıkan ve 15 dönüm alanda etkili olan orman yangını kontrol altına alındı.söğütlü mahallesi taşbaş mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Gaziantep'in i̇slahiye ilçesindeki ormanlık alanda çıkan örtü yangınında 5 dekarlık alan kül oldu. Haberin videosunu i̇zlemek i̇çin tıklayınız. 08 haziran 2020 pazartesi 15:58. Genel ve detay görüntüler (kj:

Gaziantep'in nizip ilçesinde orman yangını çıktı. 08 haziran 2020 pazartesi 15:58. Şahinbey ilçesi yeşilkent ormanı'nda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Ve ekiplerin yetersiz kalması üzerine gaziantep, kahramanmaraş ve kilis orman i̇şletme müdürlüklerine. İddiaya göre, sam mahallesi\'nde ekinlerden sonra başlatılan anız yangını ormana sıçradı.

Gaziantep Te Orman Yangini Telgraf Gazetesi
Gaziantep Te Orman Yangini Telgraf Gazetesi from www.telgraf.net
Gaziantep'in i̇slahiye ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. Bölgeye itfaiye ekiplerinin yanı sıra çok sayıda su tankları, iş makineleri ve helikopter sevk edildi. İslahiye orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri,şatırhöyük mahallesi kırsalındaçıkan yangını kısa sürede kontrol. Örtü yangını olarak başlayan yangında az sayıda ağaç da zarar gördü. İddiaya göre, sam mahallesi'nde ekinlerden sonra başlatılan anız yangını ormana sıçradı. Gaziantep dülük baba ormanlarında yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, dülükbaba ormanı'nda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye giden gaziantep büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri çalışma başlattı.

Gaziantep'in i̇slahiye ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü.

Genel ve detay görüntüler (kj: Ve ekiplerin yetersiz kalması üzerine gaziantep, kahramanmaraş ve kilis orman i̇şletme müdürlüklerine. Alınan bilgiye göre, dülükbaba ormanı'nda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Sakinlerinin ihbarı ile olay yerine orman bölge müdürlüğü ve gaziantep büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi ekipleri sevk edildi. İddiaya göre, keklik mahallesi'nin dağlık alanlarındaki orman bölgesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Gaziantep'te henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile söndürüldü. Alınan bilgiye göre, hamidiye mahallesi. Gaziantep'in i̇slahiye ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. Kahramanmaraş'ta 2020 yılının ilk 9 ayında 72 orman yangını meydana gelirken, yüzlerce hektarlık alan zarar gördü. Gaziantep'in nurdağı ilçesi ıkan orman yangınında yaklaşık 20 dönümlük ormanlık alan kül oldu. Gaziantep'in i̇slahiye ilçesindeki ormanlık alanda çıkan örtü yangınında 5 dekarlık alan kül oldu. Gaziantep'te henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile söndürüldü. Gaziantep'in nizip ilçesinde orman yangını çıktı.

08 haziran 2020 pazartesi 15:58 gaziantep yangın. Haberler gaziantep haberleri gaziantep'teki orman yangını söndürüldü.